Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

És mégis mitől lapos egy Bellroy pénztárca ?

by Laszlo Melegh |

Nos hát jogos a kérdés, hogy mégis hogyan lehet egy pénztárca lapos, sőt mi több jóval laposabb mint egy másik, annak ellenére hogy ugyan annyi bankkártya, igazolvány és papírpénz van mindkettőben.

Bellroy lapos pénztárca slim wallet

Az alapötlet amivel az Ausztrál Bellroy előállt, hogy valóban szuper lapos, igazán slim maradjon minden pénztárca, a következő: szortírozz!

Nem mást találtak ki a srácok mint, hogy válogassuk külön a gyakran és a ritkán használt bankkártyát, személyi igazolványt, pontgyüjtő kártyát és egyéb dokumentumokat. A mindennapi használatban naponta előkerülő kártyákat, tegyük a külön kialakított és könnyen elérhető kártyatartó zsebekbe.

Minden mást, amire ritkábban van szükségünk, tegyük az "ömlesztett" táróló rekeszbe. Mivel ide több kártyát is berakhatunk anélkül, hogy közöttük egy-egy elválasztó réteg legyen, így minimum fele olyan vastag marad a kupac.Bellroy Slim Sleeve penztarca

A 2000-s évek elején divatba jött slim szabású ruhákban nem fértek meg az addig ismert, féltégla méretű brifkók, vastag pénztárcák. Nem volt ez másképpen az ausztráliai Bells Beach-en élő baráti társaságban sem. Így aztán valamikor 2010-ben összeültek a srácok és alapos tervezgetés után elkészült az első Slim Sleeve lapos Bellroy pénztárca. 

Köszönhetően az átgondolt szabásmintának, az optimális kártya elrendezésnek, valóban meglepően laposra sikeredett már az első termékük is. Azóta már számtalan módosításon esett át az eredeti slim sleeve pénztárca szabásmintája is, hogy a rengeteg vásálói visszajelzést felhasználva még laposabbá válhasson.

Bellroy Note SleeveTermészetesen az alkotók nem álltak meg a Slim Sleeve modellnél, hanem további modellek érkeztek. Megszületett a nagyobb testvér a Bellroy Note Sleeve. Míg a slim sleeve-ben csak összehajtogatva fértek el a bankjegyek, a nagytesó már kapott egy teljesértékű bankjegytároló zsebet. Sőt mi több még némi aprópénzt is belerakhatunk, egy erre kialakított zsebbe. Mondjuk azt azért meg kell állapítani, hogy az aprópénz tárolása nem a legerősebb tulajdonsága a Bellroy pénztárcáknak. Érthető is, hiszen a túl sok aprópénz szétnyomja a bőrt, és ráadásul nem is marad túl slim a pénztárca.

Bellroy Hide and Seek penztarcaNem sokkal a Note Sleeve megérkezés után, megszületett egy másik nagy kedvenc, a dugi zsebes Hide and Seek modell. Ez hasonlított talán a leginkább egy hagyományos pénztárcár, legalábbis a külső megjelenését illetően. Azonban odabent egy pár rafinált megoldást rejtettek el. Talán a legizgalmasabb a rejtett bankjegytartó rekesz, arra az esetre ha nem akarjuk, hogy idegenek belekukkoljanak a tárcánkba és átszámolják milyen bankjegyek vannak benne.

Talán még egy modellt érdemes megemlíteni a korai korszakból, ez pedig a Travel Wallet. Ez a Bellroy utazóknak szánt első pénztárcája. Mérete alapján pont akkora, hogy egy útlevél kényelmesen elférjen benne. Persze ezen kívül még találunk benne számtalan kártyatartó rekeszt, SIM kártya tárolót, és elválasztott bankjegytartó részt, hogy különböző valutáinkat elkülönítve tudjuk tárolni. Bellroy Travel Wallet penztarca

Bellroy Travel Wallet penztarcaA szokásos, minden részletre kiterjedő figyelem ezúttal sem maradt el, mégpedig egy mini golyóstoll formájában. Egy utazó soha sem tudhatja mikor lehet szüksége rá...

Ezután a gyors áttekintés után, felüdülésképpen nézzük meg a Bellroy saját videója.

Végezetül, ha meggyőzött a video, és szeretnéd megnézni milyen egyéb Bellroy pénztárcák létezenek akkor katt ide.

Bellroy - Slim Your Wallet from Bellroy on Vimeo.

 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.