Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

Rólunk:

The Mayfair Selection 

Egy kis darab Anglia Budapesten

Mayfairselection.hu - Egy kis darab angliaHogy miért hoztunk egy kis darab Angliát Budapestre? Nem csak azért, mert rajongunk a piros buszokért, Shakespeare-ért, és az ötórai teáért.

Utazásaink során rengeteg igazán modern, mégis „nagyon angol” dolgot kipróbáltunk, és úgy éreztük, a sok-sok praktikus, kényelmes és minőségi megoldásnak itthon is van helye.

A kalandozást azóta sem fejeztük be, 2010-es indulásunk óta számos más országot is felfedeztünk. Hogy az utazások során talált összes csodát megoszthassuk veletek, bővítettük a kínálatunkat, és nagyobb üzletbe költöztünk. Ma már teljes nemzetközi kínálattal várunk Benneteket.

Különleges válogatásunkkal abban szeretnénk segíteni, hogy minden nap magabiztosnak, és jól öltözöttnek érezhesd magad. Velünk magabiztosan tűnhetsz ki a városi forgatagból, és sikkes eleganciával élvezheted a vidéki élet kalandos nyugalmát is.

Alapdarabok a minőség jegyében

Szerintünk az ideális ruhatár praktikus, egyedi és kényelmes is egyszerre. Épp ezért olyan öltözékeket kerestünk nektek, amelyek szinte minden helyzetben megállják a helyüket. Sportosan elegáns női ingeink például irodai viseletnek is alkalmasak, de akkor sem hagynak cserben, ha bringára pattanva vágnál át a városon. Férfi kabátaink és pulóvereink stílusosak, minőségiek, és mégis elérhető áruak. Az eleganciához elengedhetetlen a makulátlan ízlésről tanúskodó cipő. Az 1880 óta családi vállalkozásként működő Loake rámavarrott cipői a legmagasabb minőséget képviselik, hogy minden lépésed a legnagyobb kifinomultsággal tehesd meg..

Sok-sok praktikus kiegészítő

Kiegészítő válogatásunkra is nagyon büszkék vagyunk. Egyik kedvencünk például a férfi pénztárca kollekció, ahol olyan gyártók termékeit kínáljuk, akik tényleg szenvedéllyel dolgoznak azon, hogy a legapróbb részlet is kidolgozott és tartós legyen.

A sportos életmód kedvelőinek rengeteg biciklis újdonsággal készültünk, hiszen a bringás életmód olyan törekvés, amelyet csak támogatni lehet!

    

Ha Anglia, akkor eső…

Monty Python és Mr. Bean hazája. Angliában minden nap esik, ez az ország mégis a Monty Python és Mr. Bean hazája. Te se hagyd hát, hogy egy kis zápor elvegye a jókedvedet!

Mosolyogni Neked kell – de talán tudunk segíteni abban, hogy okod is legyen rá! Elhoztuk neked a két kedvenc gumicsizma gyártónk termékeit, hogy még a legnedvesebb időben se kelljen otthon maradnod.

Butterfly Twists gumicsizmáit főleg akkor ajánljuk, ha elegánsabb darabokat szeretnél. Ezeket a modelleket négy srác tervezte, akik úgy gondolták, szolidaritást vállalnak a nőkkel, és olyan cipőket készítenek nekik, amik kényelmesek, mégis szépen mutatnak. A praktikum jegyében ezek a cipők összehajthatók, hogy bármikor bedobhasd őket a táskádba, és a magassarkú cipődet bármikor egy kényelmesebb darabra cserélhesd.

Ha szívesen tennél egy sétát a nedves fűben, vagy néha elfog a kísértés, hogy átgyalogolj egy pocsolyán, akkor a Joules színes gumicsizmáit ajánljuk. A virágos, pöttyös, extrém színű darabok még a legszürkébb napot is feldobják.

Érdekes, jól viselhető, tartós ruhákat és kellékeket keresel? Gyere el hozzánk, vagy böngészd át webáruházunk kínálatát!

---

 

Címünk: 1027. Bp., Frankel Leó út. 7

A "The Mayfair Selection" webáruház üzemeltetője: Bespoke Trade Kft.
Elérhetőség: info@mayfairselection.hu +36203536049
Székhely:  1124 Budapest, Thomán István u. 14. C 3./2.
Cégjegyzékszám:  01-09-948976
Adószám:  23013979-2-43
EU adószám:  HU23013979
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-84623/2015
Bankszámlaszám:  12011265-01536629-00100001
IBAN:  HU88120112650153662900100001
SWIFT CODEUBRTHUHB
BANK: Raiffeisen Bank, 1054 Budapest, Akadémia utca 6.

Telefonszám: +36 20 353 6049