Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

NYERJ EGY TOMS cipőt - Facebook Nyereményjáték (2020.04.22.) 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerj egy tetszőleges TOMS cipőt a kínálatunkból!

 

Nézz körbe az oldalunkon, és találd meg a termékleírásban, hogy a képen látható TOMS cipőknél milyen színezőanyagot használtak!

A: növényi festéket
B: kémiai színezőt 

Írd meg kommentben a választ, és oszd meg a posztot saját idővonaladon vagy taggeld be azokat a személyeket (2-3 ember), akikkel szívesen találkoznál már újra!

A Játék felülete a „TheMayfairSelection” Facebook oldal.

A Játékra jelentkezni kizárólag a TheMayfairSelection Facebook oldalán található, megadott poszt alá történő hozzászólással lehetséges.

  

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

A játék időtartama: 2020.04.22. 18:30 – 2020.04.29. 19:59

Nyertes kihirdetése:
 Sorsolás a kommentelők között 2020. április 29-én 20 órakor.

A nyertes számitógépes alkalmazással, véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

Miután az alkalmazás véletlenszerűen kisorsolta a nyertest, sorsolást követően, de legkésőbb 2020.04.30-án reggel 10:00-ig, nyilvános Facebook postban kihirdetjük a nyertest. Ugyancsak Facebook üzenetben, közvetlenül is felvesszük a kapcsolatot a nyertessel.

 

Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet bármely természetes személy, aki teljesíti a játékszabályzatban foglalt feltételeket, Magyarországi lakóhellyel rendelkezik és akire a jelen játékszabályzatban foglalt kizáró okok nem vonatkoznak.

A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen játékszabályzatot.

Ki nem vehet részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Bespoke Trade Kft. dolgozói, valamint közeli hozzátartozóik, vagy bárki, aki segédkezett a játék lebonyolításában és az ő közeli hozzátartozói.Nyeremény:

1 db tetszés szerinti TOMS cipő a nyereményjátékban meghirdetett, készleten lévő TOMS cipők közül. 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. 

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Szervező:

A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője a “TheMayfairSelection” Facebook oldal üzemeltetője a Bespoke Trade Kft. (1124 Budapest, Thomán István u. 14c 3em 2, Cégjegyzékszám: 01-09-948976,a továbbiakban: Szervező)

 

2020.04.22.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.