Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● 30 napos cseregarancia. ● Foglald le a weben, vedd át az üzletben.

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

sweet_william_nyeremenyjatek 

 

NYERJ EGY Valentin napi Sweet William ajándékcsomagot  - Facebook Nyereményjáték (2021.02.11.)

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

 

 

Nyerj egy Valentin napi Sweet William ajándékcsomagot!

 

Nézz körbe az oldalunkon, és találd meg, hogy melyik új Sweet William termék van a képen!

Írd meg kommentben a termék nevét, és oszd meg a posztot saját idővonaladon vagy taggeld be azokat a személyeket (2-3 ember), akikkel szívesen töltöd együtt a szabadidődet!

 

A Játék felülete a „TheMayfairSelection” Facebook oldal.

A Játékra jelentkezni kizárólag a TheMayfairSelection Facebook oldalán található, megadott poszt alá történő hozzászólással lehetséges.

 

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

A játék időtartama: 2021.02.11. 18:30 – 2021.02.14. 19:59

 

Nyertes kihirdetése:
 Sorsolás a kommentelők között 2021. február 14-én 20 órakor.

 

A nyertes számítógépes alkalmazással, véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

Miután az alkalmazás véletlenszerűen kisorsolta a nyertest, sorsolást követően, de legkésőbb 2021.02.15-én reggel 10:00-ig, nyilvános Facebook postban kihirdetjük a nyertest. Ugyancsak Facebook üzenetben, közvetlenül is felvesszük a kapcsolatot a nyertessel. 

Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet bármely természetes személy, aki teljesíti a játékszabályzatban foglalt feltételeket, Magyarországi lakóhellyel rendelkezik és akire a jelen játékszabályzatban foglalt kizáró okok nem vonatkoznak.

A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen játékszabályzatot.

 

Ki nem vehet részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Bespoke Trade Kft. dolgozói, valamint közeli hozzátartozóik, vagy bárki, aki segédkezett a játék lebonyolításában és az ő közeli hozzátartozói. 

Nyeremény:

1 db Sweet William ajándékcsomag (a készletről tetszőlegesen választható 1 db bögre, 1 db kulcstartó, és 1 db kutyabiléta)

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

 

 

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

Szervező:

A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője a “TheMayfairSelection” Facebook oldal üzemeltetője a Bespoke Trade Kft. (1124 Budapest, Thomán István u. 14c 3em 2, Cégjegyzékszám: 01-09-948976,a továbbiakban: Szervező)

 

Budapest, 2021.02.11.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.