Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

NYERJ EGY Herschel hátizsákot - őszi Facebook Nyereményjáték

Nyerj egy tetszőleges Herschel hátizsákot a kínálatunkból!
Nézz körbe az oldalunkon, és találd meg, hogy melyik Herschel modell van a képen!
Adunk egy kis segítséget:
A: Retreat
B: Little America
C: Dawson
A Játék felülete a „TheMayfairSelection” Facebook oldal.
A Játékra jelentkezni kizárólag a TheMayfairSelection Facebook oldalán található, megadott poszt alá történő hozzászólással lehetséges.

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

A játék időtartama: 2018.09.05. 18:00 – 2018.09.08. 23:59
Nyertes kihirdetése:
 Sorsolás a kommentelők között 2018. szeptember 9-én 8 órakor.
A nyertes számitógépes alkalmazással, véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
Miután az alkalmazás véletlenszerűen kisorsolta a nyertest, sorsolást követően, de legkésőbb 2018.09.09-én reggel 11:30-ig, nyilvános Facebook postban kihirdetjük a nyertest. Ugyancsak Facebook üzenetben, közvetlenül is felvesszük a kapcsolatot a nyertessel.Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet bármely természetes személy, aki teljesíti a játékszabályzatban foglalt feltételeket, Magyarországi lakóhellyel rendelkezik és akire a jelen játékszabályzatban foglalt kizáró okok nem vonatkoznak.
A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen játékszabályzatot.Ki nem vehet részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Bespoke Trade Kft. dolgozói, valamint közeli hozzátartozóik, vagy bárki, aki segédkezett a játék lebonyolításában és az ő közeli hozzátartozói.Nyeremény:

1 db tetszés szerinti Herschel táska a játék lezárásakor elérhető készletünkből.
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Szervező:

A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője a “TheMayfairSelection” Facebook oldal üzemeltetője a Bespoke Trade Kft. (1124 Budapest, Thomán István u. 14c 3em 2, Cégjegyzékszám: 01-09-948976,a továbbiakban: Szervező)
Budapest. 2018.09.05.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.