Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

WurkinStiffs: Nincs több rakoncátlan gallér !

by Laszlo Melegh |

Ki ne ismerné azt a kellemetlen érzést amikor az inggallérjai elszabadulnak és önálló életet kezdve össze-vissza kunkorodnak ?

Nos hát van megoldás, nem kell tovább bajlódni, ha nincs nyakkendőnk, vagy nem legombolós fazonú az ingünk. A megoldás egy zseniálisan egyszerű, mágneses gallérmerevítő – a WurkinStiffs – formájában érkezett meg hozzánk is. 

 

A napos Floribában látta meg a napvilágot ez a találmány 2006-ban. A feltaláló, Jonathan Boos, egy esti vacsorára indult feleségével amikor elszabadultak az inggallérjai. Hirtelen nem jutott más eszébe mint, hogy egy pár gemkapocsból és két mágnesből megalkossa a prototípust. Ma már világszerte számtalan férfi életét könnyíti meg a WurkinStiffs mágneses gallérmerevítő.

Ma már nem csak elegáns ingeink, de kedvenc polóink gallérjait is megszelidíthetjük. Megszületett a Polo Stays.

A floridai cég nemcsak gallérmerevítőket, de izgalmas mandzsettagombokat is készít. Számos művésszel, grafikussal terveztetik mandzsettagombjaikat. Egyikük a brit Simon Oxley, aki nem mással lett világhírű mint hogy anno Ő tervezte a Twitter madaras ikonját. Azóta számos más izgalmas és vidám grafikát készített, többek között egy zseniális mandzsettagomb és gallérmerevítő sorozatot a WurkinStiffs számára.

Másik kedvencünk a Dr. Krinkles sorozat. Dr Krinkles laboratóriumába visszavonultan kísérletezve hívja életre legújabb félelmetes és komikus lényeit. Monkey Town, The Creep Kids, Ghoul Reapers, és Mr. MarshMello mind a Pennsylvania-i hegyekben található labor szülötte. Nos a WurkinStiffs számára is készültek Dr Krinkles laborjában különleges darabok, melyek már itthon is elérhetőek.

Persze nem amerikai cég lenne a WurkinStiffs, ha nem találnánk meg a legnagyobb amerikai ikont Elvis Presleyt a kollekcióban. 

A Királyon kívül még egy amerikai ikont találhatunk: Muhammad Ali-t. Vele még egy limitált, sorszámozott sorozat is készült, aranyozott kivitelben.

Le a kunkori gallérokkal !  Éljen a WurkinStiffs ! 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.