Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

Vilmos Herceg esküvői cipője

by Laszlo Melegh |

2011 április 29.-én a fél világot a “Royal Wedding” avagy Vilmos Herceg és Kate Middleton egybekelése tartotta lázban.

Természetesen mi is izgatottan figyeltük az eseményt, és lestük mikor csillan fel Vilmos Herceg cipője. Miért a nagy izgalom ?

Az a megtiszteltetés érte a Loake Shoemakers Ltd. manufaktúrát, hogy Vilmos Herceg a cég kínálatából választott ünnepi cipőt. 

A választás egy a legmagasabb minőséget képviselő – a cég alapításának évét jelző – “Loake 1880” családból származó,fekete Dorchester cipőre esett.

(további info itt)

Ez a vajpuha, borjúbőr cipő izgalmas ötvözete a klasszikus “oxford” fűzős, elegánsan zárt fazonnak és a letisztult modern formának. Természetesen rámavarrott, borjúbőrrel bélelt és Made in England. A dolog további érdekessége, hogy ez egy normál szélességű cipő, és a Loake “Mayfair” kaptafáján készült. 

Ezen a “Mayfair” kaptafán még számos elegáns cipő készül, mint a Loake 1880 Hilton, mely mind fekete, mind barna színekben kapható. 

(további info itt)

Természetesen a Loake Borthers Ltd. már régebb óta kapcsolatban áll a Királyi udvarral.

Számtalan híresség hord Loake cipőt,de a legnagyobb elismerést, hogy Őfelsége, II. Erzsébet Angol Királynő hivatalos beszállítói lehettek, 2007-ben érdemelte ki a cég. Azóta a Buckingham Palota személyzetét is Loake cipőkben látni.

Most már Magyarországon is elérhetőek a Loake “királyi” cipői a “The Mafair Selection” üzletben.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.