Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak.

by László Melegh |

Lepd meg a férfit, akit szeretsz valami eredeti és hasznos ajándékkal.

Összeszedtünk neked 5 olyan jópofa Valentin napi ajándék ötletet, melyek mind jó minőségű, dizájnos és menő darabok. Vajon melyik passzol leginkább a pasidhoz? Szerinted melyiket szeretné?
Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak: íme a lista!

 

1. Kulcstartó – mágnes a bőr alatt!

Elegáns, cool, nagyon praktikus és... Bellroy. 

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_bellroy_kulcstarto

Ha nem hallottál volna még erről a márkáról, tudnod kell róla, hogy csak prémium minőségű, rendkívül vékony bőrt használ, amely vegyszermentesen, növényi cserzéssel készül. Tehát: kényelmes használhatóság és környezettudatosság mindenekfelett. A 2010-ben indult egyszemélyes ausztrál vállalkozás mára legendává érett, különösen a forradalmi kialakítású, szupervékony pénztárcáinak köszönhetően.

Az elegáns Bellroy kulcstartók 2-féle méretben (4 kulcsos és 8 kulcsos), több mint 5-féle színben (pl. fekete, karamell, navy kék) kaphatók. Valamennyi típus beépített mágnessel záródik, amely nem hagyja, hogy kirázódjanak a kulcsok, ne zörögjenek és a mellé tett telefont se karcolják össze.

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_bellroy_kulcstarto

Sőt, ez a praktikus kis eszköz egy laza mozdulattal a hűtőajtóra is rábiggyeszthető, aminek a kényelmet szerető pasid külön örülni fog. Egy kis extra: a kocsikulcsnak külön bőr akasztó került kialakításra. 

Bellroy kulcstartó típusok és árak > 

 

2. Kompakt cipőápoló szett

Szereted, ha csinos a pasid? És ő is szeret jól kinézni? Bizony, sok igazság van a mondásban: ruha teszi az embert. Vagyis: cipő teszi az embered. Segíts neki, hogy bárhol-bármikor rendben tarthassa elegáns bőrcipőit. Az angol Gentlemen’s Hardware kétféle praktikus, mobil cipőápoló készletéből választhatsz:

 

az egyik egy kisméretű zipzáras táska, puha és kemény kefével, tisztító törlőruhával, fényezővel, színtelen és fekete cipőkrémmel;

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_cipoapolo

a másik egy kimondottan utazásokhoz ajánlott szett, kerek fémdobozban, színtelen és fekete mini cipőkrémmel, kisméretű kefével és fényező ronggyal.

Megnézem a cipőápoló szetteket >

 

3. Macsós bögre

Szabadság, szerelem... Imád elmenni, kint lenni? Ha igazán szereted, megadod neki a szabadságot és egy praktikus kelléket is hozzá. Túrázik, horgászik, vadászik, barkácsol, kertészkedik, épít, tüzet rak...?

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_bogre

Ezzel a retrós, zománcozott, outdoor fém bögrével nem lőhetsz mellé. Hátizsákra is könnyen felakasztható kívülről, a fülénél fogva. Briliáns ajándék Valentin napra! Jó nagy adag tea vagy kávé fér el benne, hiszen félliteres jószág – de szerintünk egy aktív, jövős-menős menő férfi nem is érné be kevesebbel.

Csak hadd menjen! Úgyis visszajön hozzád...

Gentlemen’s Hardware bögre árak >

 

4. Csinos kötény a főzés szerelmesének

Rajtad kívül a főzést is imádja? Akkor bingó: kiváló minőségű kötény angol dizájnnal a Sweet Williamtől.

Ezt az angol márkát egy kedves kutyabarát hölgy, Emma Woods hozta létre Londonban, aki maga tervezi valamennyi termékét. Williamnek hívták odaadó fekete labradorját, innen ered a márkanév

Többféle jópofa kutyusos kötény közül választhatsz, van itt például tacskó, westie, francia bulldog vagy snaucer mintás. Igazítható méret állítható nyakpánttal, praktikus zseb, organikus, vastag vászon, kényelmes, de csinos fazon. Indulhat a főzőcske?

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_koteny

Itt veheted meg a kötényeket >

 

5. Vi-dán zokni Valentin napra!

Színes, bulis, csíkos, pöttyös, vicces zoknik, melyeket dán, zoknispecialisták terveztek. Ezek a Democratique Socks névre hallgató zoknik amennyire lazának néznek ki, olyan komoly odafigyeléssel készülnek.

Alapanyaguk fésült pamut (környezetbarát, biotermesztésű gyapotból!),168 tűvel kötik őket, orr-részük pedig kézzel varrott, hogy ne nyomja a lábad. Szóval kényelmesek, tartósak és bohókásak. (A mi kedvencünk a sárga-kék-pink-fehér pöttyös.)

Ha úgy érzed, hogy hőn szeretett férfid életébe férne még egy kis játékosság, esetleg bevállalós típus, illetve eleve olyan alkat, aki díjazza ezt a stílust, miért hagynád, hogy szürkébben élje az életét? Legyen színesebb a Valentin napja!

valentin_napi_ajandek_otletek_ferfiaknak_zokni

 

Megnézem a zoknikat >

 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.