Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett. ● Cseregarancia 30 napig ● +36203536049

Kosarad

Úgy tűnik a kosarad üres.

TOVÁBB VÁSÁROLOK

A 7 legjobb ajándékötletek kutyásoknak!

by TMS Webshop |

Egy Kutyabarát napja


Hajnalodik, felkelsz az ágyban és a barátod már vár rád. Megnyalja az arcodat és farokcsóválva jelzi kedvenced, hogy indulnotok kell. Indulni a megszokott reggeli sétátokra. Te még gyorsan bedobsz a kávéfőződbe egy patront, hogy lefőzd kedvenc kávédat, majd a mosogatógépből előhúzod kedvenc bögrédet. Igen, pont a mosogatógépből, mert este már semmi kedved nem volt elpakolni. Megfőzted a vacsorát az új kedvesednek, aki meglepett egy új köténnyel. Igen, tudja, hogy imádod a kutyákat, Ő nem csak egy háziállat számodra, hanem a társad, aki mindig melletted van. Nem kell attól tartanod, hogy becsap, hogy félrelép, hogy nincs rád egy csöpp ideje sem. Neki valóban Te vagy a világ közepe. Mikor az a legutóbbi pasi összetörte a szívedet, akkor is Ő volt ott Veled, hogy lenyalogassa a könnyeket az arcodról.

Szóval vissza a kötényhez, annak is már története van. A foltok elárulják, hogy az első Nálad töltött randitokon milyen menü készült. majd az idő eldönti, hogy szép emlék lesz e a közösen elfogyasztott spagetti vagy egy múló momentum.

Sweet William Designs Konyhai Kötény - Tacskó

Gondolatmenetedet megszakítva egy hangos vakkantással jelez kedvenced, hogy most már aztán valóban ideje indulnotok. Felkapod a bögrét, beleszórsz némi cukrot és már nyúlsz is a pulton lévő kulcscsomóért. De nincs a helyén. Hova a manóba tűnhetett. Szinte biztos vagy benne, hogy oda tetted, mert az a helye. Miért is raktad volna máshová? Végigpásztázod az íróasztalt, a komódot, a szőnyeget, majd a ajtóra esik a tekinteted. Jah, hát persze, az ajtóban hagytad, mikor este elment randipartnered a ott hagytad a vizslás kulcscsomóddal, amit a testvéredtől kaptál névnapodra. Kreatív ajándék egy olyannak, aki bolondul a kutyusokért. Nem is érted néha, hogy miért problémáznak a szüleid azon, hogy mivel lepjenek meg, hiszen bárminek örülsz, amin valamilyen kutyás minta van. lehet ez egy zokni vagy egy kutyás hátizsák.


Már rohantok is, mert késében vagy. Be kell érned a munkahelyedre, mert egy fontos projekten dolgozol éppen. Az utca sarkán, miközben kutyusod a villanypóznát jelöli éppen, kortyolsz egyet a kávédból. nyugtázod, hogy finom még mindig és próbálod összeszedni az aznapi teendőidet.
Mikor indultok tovább, hogy tegyetek egy nagy kört a háztömb körül, reggeli figyelmetlenséged okán, beletrappolsz a legnagyobb pocsolyába. Előző nap esett az eső, erre emlékeztet a tócsa, de sebaj a gumicsizma megvéd.   Pedig előszór hogy ódzkodtál tőle, hogy megvedd. A boltba a sokadik beázott cipő után megkérdezted, mit vegyél még is, hogy esőben, hóban, jeges úton vagy sárban is megállja a helyét lábbelid. Mégsem vehetsz egy négy évszakos autógumit. Szóval az eladó egy gumicsizmára mutatott.

Azt hitted viccel Veled, de azóta is áldod az ötletért. Kutyásoknak elvégre elengedhetetlen a sétáltatásokhoz.

 


Mikor végeztek rohantok vissza a lakásba, hogy elkészülhess a munkába. Smink, haj, gyors ruhacsere, majd maradék kávé a termoszba. Kilépsz az ajtón, mikor látod, hogy jelez a telefonod: Szombat van maradj otthon.
Nincs más hátra, visszalépsz lakásodba, áthúzod a kedvenc pamutnacidat a kutyás mamuszoddal. Odakucorodsz a kanapéra kedvenced mellé, majd együtt megnézitek a Lassie hazatért. 

:)

 

Válogass kedvedre kutyás termékeink közül 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.