A    B    C    D    F    G    H    J    K    L    M    N    P    R    S    T    U    W

 • AutisticArt

  AutisticArt
  Autistic Art – A különleges divatmárka
   
  Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért (rövid nevén Autistic Art Alapítvány, korábban Mosoly Otthon Alapítvány) művészeti programja keretében lakóotthonokban élő autista gyerekeknek és fiatal felnőtteknek biztosít rendszeres rajzfoglalkozásokat. Az Autistic Art Művészeti Program 2010 óta működik, azóta hihetetlen eredményeket értek el: az alapítvány a foglalkozásain számos tehetséges, autizmussal élő alkotót fedezett fel, és vállalta fel tehetséggondozásukat. Az Autistic Art dizájnmárka is az ő rajzaikra épül, melyeket a művészeti foglalkozásokon készítettek.
   
 • Bellroy

  Bellroy

  Bellroy: a pénztárca forradalma
  Ausztrália legvagányabb pénztárcáit megtalálod nálunk. Csodálatos, minőségi bőrök, szuper design és igazán praktikus tulajdonságok. Minden férfinak szüksége van egy ilyen elegánsan lapos tárcára, pláne ha még jól is néz ki.
  A Bellroy 2010-ben dobta piacra az első pénztárcáját. A csapat azóta tartja küldetésének, hogy forradalmasítsa azt, hogyan visszük magunkkal az értékeinket minden nap. Olyan pénztárcákat, tokokat, tartókat alkotnak, amelyek a napi ingázás, vagy egy tengerparti séta idején is praktikusak és mutatósak.
  Stílusos pénztárca? Válogass a Bellroy darabjai közül!

 • Bookman

  Bookman

  Egy nagy svéd kedvenc, a Bookman. Egy pár fiatal bringa és design örült arra gondolt, hogy jó lenne egy pici, de erős, könnyen zsebrevágható bringás lámpa, amit mindenhova magukkal vihetnek. Így született az első Bookman termék. Ma már van síp, pohártartó, matrica, és persze a lámpa USB-s tölthető kivitelben is. Ismét egy jól eltalált, letisztult skandináv design portéka.

 • Butterfly Twists

  Butterfly Twists

  Butterfly Twists – kényelem nőknek férfiaktól

  A Butterfly Twists már 2007 óta diktálja a divatot a balerinacipők és női gumicsizmák terén. A márka története egy viccel indult. Négy srác, Emmanuel Eribo, Frank Eribo, Mark Quaradeghini és Philippe Homsy fogadást kötöttek. A vesztesnek az egyik partiban egy 6 inches, női magas sarkú cipőben kellett megjelennie. Azt egyikük sem árulja el, melyikük veszítette el végül a fogadást, az élmény viszont annyira megrázónak bizonyult, hogy eldöntötték, divatos lapos talpú cipőket fognak gyártani nők számára.

  A Butterfly Twists cipői egyszerre kényelmesek és elegánsak. Ha aktív életet élsz, ezek a gumicsizmák, és balettcipők igazi kincset érnek majd a gyűjteményedben!

 • Collonil

  Collonil

  A Collonil története több mint 100 éve, 1909-ben, Berlinben kezdődött. A családi vállalkozás mára több mint 90 országban értékesíti a prémium cipőápoló termékeit. A mai napig hűek maradtak a "made in Germany" györkerekhez.

 • Copenhagen Parts

  Copenhagen Parts

  A Copenhagen Parts-t 2009-ben egy csapat bringás alapította. Nemcsak lelkes bringások, de formatervezők is az alapítók. Igy hát minden olyan ami a kerékpározás élményét még tökéletesebbé teszi megmozgatja a fantáziájukat.

 • Desigual

  Desigual
  A Desigual márkát 1984-ben, az akkor még csak 20 éves Thomas Meyer álmodta meg. Egy olyan világot képzelt ahol az emberek saját ízlésük szerint, igazi egyéniségekként öltözködnek. Attól a pillanattól kezdve a Desigual folyamatosan sugározza a kreativitást és az életvidámságot. 
 • Folklore

  Folklore

  Különleges, zománcozott kollekció, csodálatosan díszítve az elvarázsolt erdő kíváncsi lakóival. Egy álomszerű történetet mesélnek el szavak nélkül ezek a gazdag színpalettával illusztrál darabok. Kiválóak otthonra, kempingezéshez, fesztiválokra vagy csak egy piknikhez a parkba.

 • Gentlemens Hardware

  Gentlemens Hardware

  A Gentlemen's Hardware kollekciót a modern hétköznapok igényeinek tervezték, egy különleges vintage hangultaban. Igazán kiváló termékek, melyet a minőség, funkcionalitás és stílus jegyében készítettek. Kalandra fel!

   

 • Happy Jackson

  Happy Jackson

  Happy Jackson két londoni grafikus, Giles Andreae és Heather Flynn alkotása. Izgalmasan keresztezi a játékosságot a vidám üzenetekkel, mindezt bátor és erős színekkel megfűszerezve. Happy Jackson ... egy csodálatos dolog.

   

 • Happy Socks

  Happy Socks

  A Happy Socks története 2008 tavaszán kezdődött mikor két barát úgy döntött, hogy egy viszonylag kevésbé izgalmas, mindennapi kiegészítőt, a zoknit, egy vidám, stílusos és kiváló minőségű ruhadarabbá varázsolják. Egy nagy adag kreativitással és skandináv designnal megszületett a Happy Socks márka.

 • Herschel Supply Co

  Herschel Supply Co
  Két testvér a kanadai Vancouver-ben álmodta meg a Herschel márkát, még 2009-ben. A nevet arról a kisvárosról adták ahol már a család harmadik generációja él. Mindennapjaikat a természet közelsége, a szabadban töltött idő és a túrázás határozza meg.
 • havaianas

  havaianas

  Brazilia büszkesége, a strandolók kedvence a havaianas papucs 1962-ben született. Azóta megjárta a világ számos országának homokos strandjait, forró aszfaltját, de még az Oscar Gála piros szőnyegét is. Az eredeti flip-flop modell mellett számos különlegesség is született, egészen elképesztő módon 2004-ben még aranyozott darabok, gyémánt berakással is. Európába 2008-ban érkeztek meg és azóta itt az öreg kontinensen is imádjuk őket. 

 • Joules

  Joules

  Tom Joule: egy rózsaszín gumicsizmával kezdődött

  Tom Joule édesapja lóversenyeken és vásárokon árusította a ruháit. Tom viszont unalmasnak találta a megszokott darabokat. Arra gondolt, hogy a vidéki emberek megszokott viseletét is fel lehetne dobni úgy, hogy az tükrözze a viselők egyéniségét. Hamarosan piacra vitte az első, rózsaszín gumicsizmát, amit aztán rengeteg más darab: vidám pulóverek, színes ingek, praktikus felsők követtek.

  Emlékszel még, milyen jó volt gyermekkorodban a pocsolyában ugrálni? Néha most is fára tudnál mászni örömödben? Válogass a Joules kollekciójából! Ezekkel a modern darabokkal akár ezt is megengedheted magadnak!

 • Knomo

  Knomo
  Igazi nagyágyú a táskák világában. A Knomo szintén pár fiatal agyából pattant ki, még 2004-ben. Az ő dilemmájuk az volt, hogy miért kell minden laptop-táskának unalmasan kinézni? Miért lehet csak fekete vagy szürke a színük, és miért csak gyöngyvászonból készülhetnek. Így született a Knomo = Knowledege + Mobility. Mára már ott vannak a legelegánsabb áruházakban, butikokban világszerte.
   
 • LOQI

  LOQI

  A berlini LOQI csapata csupa vidám táskákat, szatyrokat és hátizsákokat készít. Gyakran közösen más művészekkel, múzemuokkal álmodnak különleges mintákat, de gyakran saját maguk kápráztatnak el bennünket színesebbnél színesebb motívumokkal. Egy biztos, mindenki találhat magának kedvére való LOQI táskát.

 • Little Thoughtful Gardener

  Little Thoughtful Gardener
 • Loake

  Loake

  Az angol Loake gyár már 1880-óta készíti szebbnél szebb, rámavarrott cipőit. Ezek az örökzöld darabok nem hiányozhatnak egyetlen Úriember ruhatárából sem. Persze nem csak klasszikusok, de igazán vagány darabok is vannak a több mint 170 modell között. Legyen szó széles lábról, magas rüsztről itt találsz megfelelő darabot.

 • Millican

  Millican

  Millican Dalton, az angliai Lake District legendás természetjárója, kutatója volt az 1900-s évek elején. Igy méltán ihlette meg a Millican márka megalkotóit akik maguk is a Lake District festői Keswick városkájában élnek és alkotnak. Itt születnek a Millican táskák és kiegészítők, melyek nemcsak az olykor zord és esős Angol vidéken, de a városi dzsungelben is otthon érzik magukat.

 • mywalit

  mywalit

  A mywalit egy Olasz márka, mely vidám és színes pénztárcákat, táskákat és retikülöket készít börből. A cég maga 2005-ben alakult, Lucca városában. Az első üzletük a történelmileg híres, római-kori amfiteátrum közelében, ennek a toszkán városkának a szívében nyitotta meg kapuit.

   

 • NewBalance

  NewBalance

  A bostoni székhelyű vállalat múltja több mint 100 évre tekint vissza. A céget 1906-ban alapították, akkor még talpbetéteket gyártottak. A 30-as évek végére pedig olyan futócipővel jelentkeztek, amilyet korábban senki sem gyártott. A New Balance azóta is számos újítást adott a cipő iparágnak. Sokan leginkább a futócipőiről ismerik a márkát, de egyre többen kedvelik meg utcai modelljeit is, melyek között sok klasszikusnak mondható modell található. A New Balance büszke arra, hogy sok olyan modell szerepel a kínálatában, ami a saját amerikai ill. angliai gyárukban készül. De a távol-keleten gyártott cipők is szigorú felügyelet és minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Ennek köszönhetően a New Balance futócipők  és utcai cipők is a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesznek.

 • Penfield

  Penfield
  A Penfield márka egy igazi amerikai outdoor klasszikus. Az USA-ban, Hudson, Massachusetts-ben egy Harvey Gross nevű túrázó álmodta meg, még 1975-ben. Harvey már az 1960-s évek óta az amerikai outdoor ruházati ipar úttörő figurája volt. Ő volt aki felismerte és tökéletesítette a lúdtollal töltött túrakabátokban rejlő lehetőségeket.
   
  A Penfiled által képviselt stílusos, ámde mégis letisztult, “New England” stílus már 1979 óta nem csak az észak amerikai kontinensen hanem a világ több országában is igen keresett.
   
  A mai napig a Penfiled márka egyet jelent a kiváló minőség, a tökéletes funkció és az “örökdivatú” New England look tökéletes egymásra találásával.
 • Peregrine

  Peregrine

  Tradíció és minőség. Talán ez jellemzi a legjobban a Peregrine márkát, és gyártóját a J.G. Glover & Co.-t. Ez a cég is egy családi vállalkozás, melynek gyökerei egészen 1800-s évek elejéig nyúlnak vissza. A Glover család már több mint 240 éve készíti Angliában, angol gyapjúból kiváló pulóvereit, kardigánjait és egyéb kiegészítőit. Már számos világhírű Angol márka beszállítójaként is jelen vannak.

 • Pointer

  Pointer

  Az angol POINTER márka 2004-ben indult Londonból. Négy fiatal művész, egy olyan streetwear márkát akart létrehozni amely a legmodernebb technológiát ötvözi a klasszikus, 70’s évek sneakereinek letisztult formavilágával. Inspirációjuk forrása a közös gördeszkázás, az indie koncertek és London pulzáló művészvilága. 
A POINTER alapítója Gareth Skewis olyan cipőket szeretett volna alkotni melyek a hagyományos mokaszint és a vulkanizált gumitalpat ötvözik, egy kényelmes és valóban egyedi formavilágban. 
Mára világszerte ismerik és értékelik a minőséget és különleges formákat kedvelők a POINTER egyedi cipőit.

 • Polaroid

  Polaroid

  Brighten up your office or home with this colourful and contemporary collection of stationery essentials and photo frame must-haves.


 • Rehab London

  Rehab London

  Férfi arcápolás, csupa természetes, környezetbarát anyagból. Ez a Rehab London. Egy londoni stylist, Lisa Hilton , aki számtalan celeb és híresség arcának üdvösségéért felelt, álmodta meg ezt a férfiaknak készített termékcsaládot. Színtelen, szagtalan dé mégis pihe-puha bőrt varázsol az ember arcára. Borotválkozás előtt, alatt és után, vagy csak ébredés utáni gyorssegélyre van szükség, a Rehab London segít.

 • Ridleys

  Ridleys

  Ridley's Game Room. Hat különleges, klasszikus játék. Geometriai minták, élénk színek, igazi fieszta a szemnek! Ámulatba ejt, hipnotizál. Részletes játékszabályok és pár érdekes tény minden dobozban. Hát csapjunk is bele a játékba!

 • Sandqvist

  Sandqvist
 • Silverstick

  Silverstick

  A 2010-ben alapított Silverstick márka, Anglia déli partvidékén a takaros Lewes városkában kelt életre. A természet, a sport és a környezettudatosság szent háromságában fogant meg a márka. Lelkes fiatolok álmodták meg ezeket a vidám színekkel, izgalmas grafikákkal diszített és organikus pamutból készülő termékeket. 

 • Simon Carter London

  Simon Carter London

  Mr Simon Carter, bizony őt leginkább úgy ismerik mint a "Mandzsettagombok királya" hiszen már a 1980-s évek elején elkezdett különleges darabokat készíteni. Azóta a cég felnőtt, és mára már nemcsak mandzsettagombokat hanem egy komplett ruhatárat kínálnak a kifinomult de mégis könnyed angol irányra nyitottak számára.

 • Stanley

  Stanley

  From the “do-it-yourselfer” to the professional contractor, it’s a safe bet that STANLEY® has the right tool for the job.

 • Sweet William

  Sweet William

  Gyere, ismerkedj meg egy édes négylábú, William, a fekete labrador által ihetett kutyás kiegészítőkkel. Az Angol Sweet William designs már 2009-óta készíti szuper cuki kiegészítőit, most már itthon is elérhetőek. 

   

 • Swell

  Swell

  A S'ip by Swell a Swell márka játékos kishuga. Igazám vidám minták, klassz formák és természetesen csúcs minőség jellemzi ezeket a termoszokat is. A legjobb rozsdamentes acélbó készülnek, és dupla faluk garantálja a 24 órán át a hideg, vagy 12 órán át a meleg italt. 

  Designed in the USA.

 • TOMS

  TOMS

  2006-ban az amerikai világutazó, Blake Mycoskie gyerekekkel barátkozott egy argentínai faluban, amikor azzal szembesült, hogy a gyerekeknek nincsenek cipőik, hogy megvédjék a lábaikat. Segíteni szeretett volna, így megalapította a TOMS céget, amely minden egyes cipő vásárlásakor egy pár új cipőt ad egy rászoruló gyereknek.

  Minden egyes termék vásárlásakor a TOMS egy rászoruló emberen segít. One for One®
 • TRIWA

  TRIWA

  TRIWA. Mit is jelent ez a szó? Nos egy fantázianév a "TRansforming the Industry of WAtches". Ami nem máshol mint Skandináviában, pontosabban Svédországban születtet. Pár fiatal designer elhatározta, hogy még több színt és vidámságot visz az órák és napszemüvegek világába. Azt gondoljuk sikerült nekik!

 • Tatty Devine

  Tatty Devine

 • The Mayfair Selection

  The Mayfair Selection

  Egyenlőre még nem kezdtünk bele a sajátmárkás termékek gyártásába, de az első saját termékünk egy csodaszép ajándékutalvány. Ha szeretnél meglepetést okozni, de nem vagy biztos benne, hogy mit válasszál, engedd át a választás örömét, és válaszd a szabadon felhasználható ajándékutalványunkat. Több előre meghatározott értékben választhatsz, de egyedi verziót is tudunk készíteni. 

 • Tyler Tyler

  Tyler Tyler

  A Tyler fivérek Richard és Jonathan már évek óta készítettek kiegészítőket, mandzsettagombokat, bőrárút és öveket a legnagyobb angol márkáknak, míg végül úgy döntöttek, hogy saját nevük alatt is elkezdenek gyártani. Mostanra már a világ számtalan országába megtalálható a Tyler & Tyler márka.

 • Ucon Acrobatics

  Ucon Acrobatics

  A berlini Ucon Acrobatics 2001-ben mutatta be az első kollekcióját. Az alap gondolathoz azóta is hűek maradtak, és egy olyan lifestyle branded hoztak létre aminek alapértékei, a kreativitás, a minőségi és innovatív kialakítás és az etikus gyártás.

  Kimondottan szimpatikus, hogy a táskák alapanyagának újrahasznosított PET palackokat, papírt és különlegesen impregnált szöveteket használnak, melyet olyan vízálló réteggel vonnak be, ami a legkomolyabb esőben is megvédi a táskák tartalmát.

   

 • wurkinstiffs

  wurkinstiffs

  Egy fialtal cég a napos Floridából. Megoldotta a nagy talányt, mit tegyünk ha nem kötünk nyakkendőt, de mégsem akarjuk, hogy ingünk gallérja, rakoncátlanul önálló életet kezdjen. Nos a megoldás a würkinstiffs mágneses gallérmerevítő.

Iratkozz fel!

Kövess minket!

Kövess minket a kedvenc közösségi oldalakon a legújabb termékhírekért, blogbejegyzésekért, videókért...

Fizetés és Kiszállítás

web-p