Fizetés

 

Bankkártyás fizetés
 
A www.mayfairselection.hu internetes áruház részére jelenleg a nemzetközi Borgun biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. (További infok a Borgun oldalán: ITT)
 
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun.com fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a www.mayfairselection.hu  áruház oldalán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A www.mayfairselection.hu internetes áruház az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Természetesen amennyiben már rendelkezik Borgun számlával, fizethet hagyományos - email cím - alapon is, kártyaszáma közvetlen megadása nélkül is.
 
Nemcsak webáruházunkban, de üzletünkben is fizetket bankkártyával. Itt a SIX Pay szolgáltatását használjuk.
 
 
 
 
Áruházunkban és üzletünkben az alábbi kártya típusokkal fizethet:
 
• Visa (dombornyomott) • MasterCard (dombornyomott)  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.
 
Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz.

Iratkozz fel!

Kövess minket!

Kövess minket a kedvenc közösségi oldalakon a legújabb termékhírekért, blogbejegyzésekért, videókért...

Fizetés és Kiszállítás

web-p